24 Uurs Regatta Radio

Tijdens het grootste Nederlandse zeilevenement voor kajuitjachten is ook Regatta Radio te horen. 24 Uurs Regatta Radio zorgt voor een dag lang directe updates van deze bijzondere wedstrijd. Waar je ook bent in Nederland (of daar buiten) je blijft makkelijk op de hoogte over de voortgang van de wedstrijd en je kan live horen hoe het gaat met de zeilers. 24 Uurs Regatta Radio is vanaf vrijdagavond 26 augustus 1700 uur tot zaterdagavond 1900 uur live te horen op 105.8 en 107.1 FM en via een eigen internetstream. Verzoekplaatjes kan je aanvragen via 24uurs@regattaradio.nl

Op zaterdagmiddag is er ook 24 Uurs Regatta Tube TV. Vanaf 1700 uur wordt de binnenkomst van de schepen live uitgezonden op het Youtube kanaal van Zeilhelden. Daarnaast ook gesprekken met de zeilers en de organisatie en je kan je eigen filmpjes aanmelden vooruitzending. Dat kan via 24uurs@regattaradio.nl

Mocht je in de buurt zijn dan ben je altijd welkom in de studio van 24 Uurs Regatta Radio en Regatta Tube TV op de kade bij de Visafslag in Medemblik!

Regatta Tori

Vrijdag 26 augustus
17:00/20:00 Los met Riemer en Sarah
20:00/23:00 De nacht in met Simone

Zaterdag 27 augustus
09:00/12:00 Goedemorgen! Kick met Hanneke en Henk
12:00/14:00 Middagmijmeren met Perry en Anke
14:00/16:00 Aan de wind met Alex en Cees
16:00/19:00 De laatste loodjes met Bert en Henk

Regatta Tube TV

Zaterdag 29 augustus
17:00/19:00 Op de kade - Sophie

Player

Player


Zaterdag 27 augustus,
van 1700 tot 1900.

Team 24 Uurs Regatta Radio / Regatta Tube TV

Jules Bänffer
Founder
Is zeiler en journalist. Bedenker van Shorthanded.nl, Zeilhelden.nl en Regatta Radio/TV.
ZeilheldenLinkedIn
Egbert Kingma
Geluidstechnicus/presentator radio
Baas van poes Minoes, techniek@RTVUtrecht, is hoofd techniek@RadioLelystad, ook op Instagram en Facebook.
twitterInstagram
Marc Reitsma
Geluidstechnicus
Allround geluidstechnicus bij oa BNR, RTV-U, RTV-NH, Sky, Veronica, Radio 6FM en ook nog's schipper van KNRM station Blaricum.
LinkedInEigen siteTwitter
Riemer Witteveen
Radio coördinator, presentator radio
Masterstudent Journalistiek aan de RUG. Hij is een fervent zeiler en legt het zeilen graag vast en zet zich in voor Zeilhelden.
LinkedIn
Sarah de Vos
Soc.media coördinator
Oliver Ozinga
Video & Online editor
Zeiler en ondernemer. Hij is onder andere founder van OROwebdesign.nl en Watersportmarkt.com.
WatersportmarktLinkedIn
Klaas Wiersma
Live radio verslaggever
Nautisch journalist en freelance fotograaf, gespecialiseerd in de watersport. Altijd op zoek naar dat ene moment dat boot, buiswater en bemanning een unieke compositie vormen.
LinkedInFacebook
Perry Kramps
Presentator radio
Perry komt uit een truckersfamilie. Maar sinds hij met het fenomeen radio in aanraking is gekomen wil hij niets anders meer. Radio maken is zijn lust en zijn leven. Perry is radiotechnicus bij RTV Utrecht en presentator bij Bingo FM.
Kick van de Vooren
Presentator radio
Alex Gitzels
Presentator radio
Bert Boon
Presentator radio
Henk Kroeb
Presentator radio
Simone Vogel
presentator radio/video
Cees van Dijk
Sidekick radio
Werkte onder meer bij de Kustwacht. Daarna had hij een eigen mediabureau. Van 2008 tot begin vorig jaar was hij als hoofdredacteur verantwoordelijk voor verschillende watersporttitels. Nu organiseert hij onder andere schrijfvakanties en -workshops (www.schrijveninturkije.nl). Hij zeilde langs vele kusten en bracht in 2015, opnieuw, zijn boot naar het zonnige zuiden.
Hanneke Beers
Sidekick radio
Hanneke Beers, avonturier en fellow van Wideoyster. Hanneke heeft een track record als yachting journalist van meer dan 20 jaar. Sinds 1996 vliegt ze de wereld over om aan boord te stappen van alles wat vaart. Zo zeilde ze de beruchte Fastnet Race op een Maxi 80, bemande op superjachten als de J-Class Rainbow in de Middellandse Zee, stuiterde tijdens de laatste Camel Trophy ruim 900 kilometer op een rubberboot van Tonga naar Samoa, vluchtte voor vulkanische modderstromen tijdens een geologische zeilexpeditie in de Caribbean, stond aan het roer van Abu Dhabi Ocean Racing tijdens een Volvo Ocean Pro-Am Inshore Race en schipperde tussen de visnetten op traditionele vissers dhows in Zanzibar. Haar enorme passie, totale gebrek aan terughoudendheid en overdosis zelfspot zorgen vaak voor hilarische situaties. En verhalen die je raken.
Anke Haadsma
Sidekick radio
Zeilen is haar met de paplepel ingegoten, maar watersportjournalistiek moest ze even in groeien. Pas na haar studie journalistiek en een zomer vol watersportevenementen was de keus voor haar duidelijk. Haar onderscheidende tools zijn op het gebied van social media, pr/communicatie en bovenal event/projectmanager. Daarnaast droomt ze nog stiekem van een leven als On board Reporter (OBR).
Henk Prins
Soc. media, sidekick radio
Julia ter Beek
Camjo en soc.media editor
Lana Pasman
Camjo en soc. media editor
Vera Broekenman
Camjo en soc. media editor
Jannick Benschop
Regisseur video
Nils Knibbe
Cameraman
Sophie Moerman
Presentator video

Supporters

Contact

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht